Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

werfleider

Solliciteer
  • afdeling: Wegen en Verkeer Antwerpen
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Antwerpen - standplaats: Antwerpen
  • referentie: AWV00289


Onze organisatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.

De afdeling Wegen en Verkeer Antwerpen is verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en beheren van de gewestwegen, fietspaden en autosnelwegen in de provincie Antwerpen.

Jouw takenpakket

Als werfleider zal je binnen onze afdeling een bijdrage leveren aan de opstart en de uitvoering van investeringsprojecten, met inbegrip van de bewaking van de kostprijs (vanaf de ontwerpfase). Vanuit je eigen bouwkundige specialisatie zorg je voor het voorbereiden en opmaken van plannen, ontwerpen of studies en volg je de uitvoering ervan op.

Concreet wil dit zeggen: het begeleiden, nakijken en opstarten van projectontwerpen (al dan niet in samenwerking met studiebureaus, interne en externe projectpartners, zoals De Lijn, gemeenten, politie, Vlaamse administraties, …), en het opvolgen en afwerken, zowel technisch als financieel, van de uitvoering van de projecten. Het is de bedoeling veilige, kwalitatieve ontwerpen en uitvoeringen te realiseren, binnen het vooropgestelde budget (o.a. hoeveelheden, te gebruiken materialen, manier van uitvoering, fasering, …).

Als werfleider Antwerpen kan je ingezet worden voor de opvolging van werken in de hele provincie, al zal de nadruk liggen op regio Antwerpen.

Jouw profiel

Je beschikt over een masterdiploma industriële wetenschappen, bij voorkeur, bouwkunde (of het gelijkwaardige diploma van industrieel ingenieur bouwkunde), gecombineerd met, bij voorkeur, 2 jaar ervaring met wegenbouwprojecten.

Of

Je beschikt over een masterdiploma gecombineerd met minstens 2 jaar ervaring wegenbouwprojecten.

 

Verder heb je, bij voorkeur, kennis van de technische voorschriften en regelgeving, gangbaar voor de wegenbouw in het Vlaamse Gewest (Standaardbestek 250, wetgeving op overheidsopdrachten, verkeersreglementering, vergunningen, …).

Je bent bereid om ingezet te worden in de permanente wachtdienst (24 uur op 24 uur) met het oog op dringende interventies en de winterdienst (extra prestaties, nacht- en weekendwerk waarvoor compensatie is voorzien).

Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving. Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. 35 vrij te kiezen vakantiedagen en vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, de mogelijkheid tot telewerk, ...

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 24 januari 2018 via de sollicitatieknop op deze pagina.

Meer weten

Meer informatie vind je op www.wegenenverkeer.be of in de uitgebreide functiebeschrijving in bijlage.