Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

specialist prijsadvies

Solliciteer
 • afdeling: Algemene Technische Ondersteuning
 • organisatie: Departement Mobiliteit en Openbare Werken
 • regio: Brussel - standplaats: Brussel
 • referentie: DMOW00141


Onze organisatie

De functie van specialist prijsadvies situeert zich binnen de afdeling Technische Ondersteuning van het departement.  Deze afdeling zorgt voor de kwaliteitsvolle ondersteuning van opdrachtgevers van het beleidsdomein Mobiliteit en Openbare Werken op het vlak van topografie, fotogrammetrie, prijsadvies, kwaliteitszorg, ICT en overheidsopdrachten. 

Je komt terecht in het team Prijsadvies, dat prijstechnisch advies over gunningsprocedures, verrekeningen, eindverrekeningen en schadevergoedingseisen verstrekt, opdrachtgevers van civiele bouwprojecten bijstaat op het vlak van prijstechniek en cost engineering en het webplatform MEDIAAN ontwikkelt en beheert.

Hier is plaats voor talent, kwaliteit en variatie.

Spreekt boeiend en afwisselend werk je aan, dan kun je bij het Departement Mobiliteit en Openbare Werken terecht voor unieke projecten en kun je mee je stempel drukken op het beleid.

Bijkomende informatie over het takenpakket van het Departement Mobiliteit en Openbare Werken en de afdeling waar de functie vacant is, vind je op http://departement-mow.vlaanderen.be/nl.

Jouw takenpakket
 • Je fungeert als expert en aanspreekpunt inzake prijstechniek en voorziet interne klanten van advies en ondersteuning, zodat zij de (prijs)technische aspecten van hun infrastructuurprojecten goed kunnen interpreteren.
 • Je bereidt de studie, het technisch advies of de opdracht voor, met als doel de werkmethode en de benodigde informatie en referentiemateriaal te bepalen.
 • Je maakt studies, adviezen en instrumenten op zodat een kwaliteitsvolle, (prijs)technische bijdrage te geleverd kan worden aan een project of opdracht.
 • Je evalueert de verrichte werkzaamheden om in de toekomst te kunnen inspelen op verbeteringsmogelijkheden.
 • Je houdt je kennis actief bij en wisselt ervaringen uit m.b.t. het vakgebied om de kwaliteit van de dienstverlening op individueel en afdelingsniveau te optimaliseren.
Jouw profiel

 

Je hebt een masterdiploma bij voorkeur in een technisch-wetenschappelijke, economische of wiskundige richting. 

Je technische competenties                                                   

 • Je bent wiskundig onderlegd en hebt een passie voor cijfers en berekeningen.
 • Je hebt affiniteit met techniek, bij voorkeur voor bouwkunde en/of elektromechanische, elektrische en/of hydraulische installaties.
 • Je hebt kennis van de regelgeving over overheidsopdrachten of je bent bereid je hierin in te werken.
 • Je kunt efficiënt werken met ICT: MS Office, gebruik van databanken, gebruik van rapporteringstools.

Ons aanbod

Je komt terecht in een dynamische organisatie die oog heeft voor innovatie – contract onbepaalde duur – ruime opleidings- en ontplooiingskansen – een aantrekkelijke vakantieregeling – gratis woon- werkverkeer met het openbaar vervoer – maaltijdcheques – hospitalisatieverzekering - ...

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 28 januari 2018 door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop op deze pagina.

Meer weten

Voor extra informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met

Nico Ringoet - Celhoofd Prijsadvies

 • Tel: 02 553 73 96 
 • E-mail: nico.ringoet@mow.vlaanderen.be

 

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden en selectieprocedure kun je contact opnemen met

Michiel Smekens - Selectieverantwoordelijke, afdeling Organisatie

 

Meer informatie over de functie vind je in de uitgebreide functiebeschrijving in bijlage.