Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

werfleider wegenbouw

Solliciteer
  • afdeling: Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Vlaams-Brabant - standplaats: Leuven (werkingsgebied Vlaams-Brabant)
  • referentie: AWV00321


Onze organisatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.

De afdeling Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant is verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en beheren van de gewestwegen, fietspaden en autosnelwegen in de provincie Vlaams-Brabant.

Jouw takenpakket

Ben je gebeten door wegenbouw en kijk je er naar uit om uitdagende projecten op te starten en op te volgen? Wil je graag jouw steentje bijdragen aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in de provincie Vlaams-Brabant? Dan is de vacature voor werfleider misschien wel iets voor jou!

 

Als werfleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden, nakijken en opstarten van projectontwerpen (al dan niet in samenwerking met studiebureaus, interne en externe projectpartners, zoals De Lijn, gemeenten, politie, Vlaamse administraties, …).

Daarnaast zal je de uitvoering van de projecten opvolgen en afwerken, zowel technisch als financieel. Het is de bedoeling veilige, kwalitatieve ontwerpen en uitvoeringen te realiseren, binnen het vooropgestelde budget (o.a. hoeveelheden, te gebruiken materialen, manier van uitvoering, fasering, …).

Het VAC Leuven is je standplaats en uitvalsbasis, maar je zal, naargelang de noden, worden ingezet voor projecten in heel de provincie Vlaams-Brabant.

Jouw profiel
  • Je hebt een masterdiploma in de industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) in de optie bouwkunde
  • of je hebt een ander masterdiploma, aangevuld met minstens 2 jaar ervaring in werfopvolging.
  • Verder heb je, bij voorkeur, kennis van de technische voorschriften en regelgeving, gangbaar voor de wegenbouw in het Vlaamse Gewest (Standaardbestek 250, wetgeving op overheidsopdrachten, vergunningen, ….).
  • Je bent bereid eventueel ingeschakeld te worden in de winterdienst en permanente wachtdienst (overuren, nacht- en weekendwerk in een beurtrol waarvoor compensatie voorzien is).
Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving. Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. 35 vrij te kiezen vakantiedagen en vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar en de mogelijkheid tot telewerk.

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 4 maart 2018 door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop op deze pagina. 

 

 

Meer weten

Extra informatie over de selectieprocedure vind je in de uitgebreide functiebeschrijving in bijlage.

Voor extra informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Kenneth Vanhoenacker (Directeur-ingenieur Investeringen)

  • Tel: 016/66 58 04
  • E-mail: kenneth.vanhoenacker@mow.vlaanderen.be