Wij zoeken voortdurend

Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

wegentoezichter

Solliciteer
  • afdeling: Wegen en Verkeer Antwerpen
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Antwerpen - standplaats: Puurs
  • referentie: AWV00424


Onze organisatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.

De afdeling Wegen en Verkeer Antwerpen is verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en beheren van de gewestwegen, fietspaden en autosnelwegen in de provincie Antwerpen en de tunnels in heel Vlaanderen.

Jouw takenpakket

Als wegentoezichter sta je in voor het beheer van de weginfrastructuur (inspectie, onderhoud en herstellingen van schade), het afleveren van adviezen en vergunningen aan nutsmaatschappijen en aangelanden en het verzorgen van de winterdienst binnen (regio) district Puurs.

Je houdt toezicht op en rapporteert over de toestand en het gebruik van het wegenpatrimonium, alsook op de onderhoudswerkzaamheden op het wegenpatrimonium. Je draagt zo bij tot een optimale en veilige staat en gebruik van de wegen die beheerd worden door het Vlaams Gewest.

Meer concreet zal je instaan voor het behandelen en opvolgen van de vergunningen aan nutsmaatschappijen. 

Zo zal je enerzijds het administratieve luik omtrent de afhandeling van verguningsdossiers op jou nemen en zal je anderzijds de controle ter plaatse uitvoeren. Je bent dan ook het aanspreekpunt voor nutsmaatschappijen.

Jouw profiel

Op datum indiensttreding voldoe je aan onderstaande voorwaarden:

  • Je hebt een diploma secundair onderwijs, bij voorkeur in technische richting.
  • Je beschikt over een rijbewijs B, je bent goed op de hoogte van de verkeersreglementering en je kan vlot plannen lezen.
  • Je bent bereid om ingezet te worden zowel in de permanente wachtdienst (24 uur op 24 uur) met het oog op dringende interventies als in de winterdienst (extra prestaties, nacht- en weekendwerk in een beurtrol waarvoor compensatie is voorzien).
Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving. Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. 35 vrij te kiezen vakantiedagen en vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar en de mogelijkheid tot telewerk.

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 27 juli 2018 door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatielink die je kan terugvinden bij het online vacaturebericht.

Meer weten

Voor extra informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Kelly Cleymans - Districtschef Puurs

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden en selectieprocedure kun je contact opnemen met Chiara De Schryver - Intern consultant HRM – selectiedeskundige, afdeling Organisatie

Meer informatie over de functie vind je in de uitgebreide functiebeschrijving in bijlage.