Wij zoeken voortdurend

Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

specialist geluidsmetingen

  • afdeling: Wegenbouwkunde
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Brussel - standplaats: Evere
  • referentie: AWV00416


Onze organisatie

Ben je geïnteresseerd in alles wat met geluid te maken heeft? Neem je initiatief en ga je graag zelfstandig te werk? Heb je oog voor detail en precisie? Dan ben jij misschien de persoon waar wij naar op zoek zijn!

Het Agentschap Wegen en Verkeer zoekt een specialist geluidsmetingen.

Jouw takenpakket

In deze functie ben je vaak op de baan. Je bent verantwoordelijk voor het meten van het effect van geluid op snelwegen. Je gaat na in welke mate de geluidsschermen voldoende absorberend en isolerend werken. Hierbij heb je een meetvoertuig ter beschikking en geniet je van de nodige autonomie. Bij goede weersomstandigheden werk je in het veld. Zijn de weersomstandigheden minder gunstig dan ondersteun je het team bij akoestische studies. Hierbij help je meebouwen aan het ontwerp van de geluidschermen binnen Vlaanderen en maak je de nodige berekeningen. Je vindt het fijn om nieuwe materialen en technieken binnen de geluidsmetingen te ontdekken en te gebruiken.

 

Jouw profiel

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarden :

1) Je hebt een master diploma in de industriële wetenschappen.

Of

2) Je hebt een master diploma binnen één van volgende studiegebieden: exacte wetenschappen, toegepaste wetenschappen, toegepaste biologische wetenschappen, architectuur, biomedische wetenschappen, biotechniek, verkeerskunde.

3) Je beschikt over een rijbewijs B.

Je kunt ook deelnemen aan de selectie als je binnenkort afstudeert en uiterlijk in 2018 het gevraagde diploma kan behalen. Je kunt de functie alleen opnemen als je op het moment van de indiensttreding je diploma effectief behaald hebt.

In het selectiereglement in bijlage kan je meer informatie lezen over het gezochte profiel en de mogelijkheden om deel te nemen via de interne arbeidsmarkt of externe mobiliteit.

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden kun je contact opnemen met de selectieverantwoordelijke (Sidji Serryn, sidji.serryn@kb.vlaanderen.be, 0491 92 86 06).

Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving. Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. 35 vrij te kiezen vakantiedagen, vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, de mogelijkheid tot telewerk,…

Hoe solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer ten laatste op 17 augustus 2018.

Je stuurt het ingevulde sollicitatieformulier samen met een kopie van je diploma:
- bij voorkeur via mail naar werkenvoor@vlaanderen.be. Vermeld in het onderwerp van je mail of brief de vacaturetitel en het vacaturenummer.
- of per post naar: Agentschap Overheidspersoneel - Selectiecentrum, Havenlaan 88 bus 42, 1000 Brussel

Ben je student, bezorg ons dan in de plaats van een kopie van het diploma een attest dat vermeldt dat je student bent en je in 2018 het gevraagde diploma kan behalen.

Je kandidatuur wordt alleen in aanmerking genomen als:
- je het sollicitatieformulier gebruikt
- je je kandidatuur uiterlijk op 17 augustus 2018 naar ons stuurt (de datum van de poststempel of de datum van de verzending van de mail geldt daarvoor als bewijs).

Je vindt het sollicitatieformulier op deze pagina .
Indien je geen pc hebt, kan je het sollicitatieformulier ook opvragen bij Kathy Tas, 0492 15 18 43.

Meer weten

Als je bijkomende uitleg over de functie-inhoud wil, kun je contact opnemen met:

Barbara, vanhooreweder
Adviseur-ingenieur Geluid
Barbara.vanhooreweder@mow.vlaanderen.be
+32472512917

Als je bijkomende uitleg over de selectieprocedure en deelnemingsvoorwaarden wil, kun je contact opnemen met:

Sidji, Serryn
selectieverantwoordelijke
sidji.serryn@kb.vlaanderen.be
0491 92 86 06

Als je bijkomende uitleg over de arbeidsvoorwaarden wil, kun je terecht op www.werkenvoorvlaanderen.be