Wij zoeken voortdurend

Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

werfcontroleur wegenbouw

Solliciteer
 • afdeling: Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant
 • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
 • regio: Vlaams-Brabant - standplaats: Halle
 • referentie: AWV00477


Onze organisatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.

De afdeling Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant is verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en beheren van de gewestwegen, fietspaden en autosnelwegen in de provincie Vlaams-Brabant.

Jouw takenpakket

Je zal instaan voor controle op werken uitgevoerd door externe opdrachtnemers. Je draagt via deze controles bij tot een kwalitatieve uitvoering van de werken.  Zo waak je erover dat werkzaamheden vlot, tijdig, veilig, kwaliteitsvol en volgens de gemaakte afspraken en voorschriften verlopen. 

Meer concreet controleer je de werken, leveringen, vergunningen en ben je het eerste contactpunt van AWV op de werf. Je brengt verslag uit over je controles, zorgt voor een up-to-date dagboek der werken en grijpt samen met de werfleider in wanneer de werken niet uitgevoerd worden zoals voorgeschreven of bij onverwachte problemen.

Je bent vaak alleen op pad, maar hebt contacten met aannemers, burgers, andere openbare besturen. Je werkt ook samen met andere werfcontroleurs bij aannemingen, de werfleider en projectingenieurs. Het gaat om een heel gevarieerde opdracht die vaak buiten wordt uitgeoefend.

Halle is je standplaats en uitvalsbasis, maar je kan, naargelang de noden, ook worden ingezet voor projecten elders in de provincie Vlaams-Brabant.

Jouw profiel
 • Je hebt een bachelordiploma, bij voorkeur in een technische richting.
 • Je hebt een rijbewijs B.
 • Je hebt kennis van meetmethodes, wettelijke meeteenheden, de verkeersreglementering. Je hebt materiaalkennis van o.a. grond, asfalt, beton, beplanting, …
 • Je kan technische plannen lezen en voorstellen doen voor aanpassingen.
 • Verder heb je een basiskennis van topografie en de desbetreffende wet- en regelgeving  (overheidsopdrachten, vergunningen, …) of ben je bereid deze kennis op korte termijn te verwerven.
 • Je maakt, samen met je collega’s, deel uit van de permanente wachtdienst (24/24) met het oog op dringende interventies en kan eventueel ingeschakeld worden in de winterdienst. Sommige werven kunnen nacht- en weekendwerk (waarvoor compensatie voorzien is) vereisen.

Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving. Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. 35 vrij te kiezen vakantiedagen, vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, de mogelijkheid tot telewerk,…

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 23 september 2018 door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop op deze pagina.

Meer weten

Voor extra informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Kenneth Vanhoenacker - Directeur Investeringen

 • Tel. 016/66 58 04
 • E-mail: kenneth.vanhoenacker@mow.vlaanderen.be

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden en selectieprocedure kun je contact opnemen met Michiel Smekens - Selectieverantwoordelijke, afdeling Organisatie

 • Tel. 02/553 03 94
 • E-mail: michiel.smekens@mow.vlaanderen.be

Meer info over de functie vind je in de uitgebreide functiebeschrijving in bijlage.