Wij zoeken voortdurend

Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

consulent organisatie

Solliciteer
  • afdeling: Organisatie
  • organisatie: Departement Mobiliteit en Openbare Werken
  • regio: Brussel - standplaats: Brussel
  • referentie: DMOW00203


Onze organisatie

Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken doet Vlaanderen bewegen: langs de weg, over het water en door de lucht.

Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken staat voor een duurzame ontwikkeling van de mobiliteit in Vlaanderen. Het realiseert heel wat projecten en biedt daarnaast beleidsondersteuning op het vlak van mobiliteit, verkeersveiligheid, investeringen, beheer en exploitatie van de transport- en de haveninfrastructuur.

De functie van consulent organisatie situeert zich binnen de afdeling Organisatie van het departement.  Deze afdeling bundelt haar expertise op het vlak van personeel, financiën, logistiek, juridische zaken en organisatieontwikkeling.

Je komt terecht in het team Organisatieontwikkeling dat projecten en trajecten begeleidt in het kader van strategiebepaling, reorganisaties & veranderingen, procesverbetering en facilitatie voor het departement en bij uitbreiding het beleidsdomein Mobiliteit en Openbare Werken.

Hier is plaats voor talent, kwaliteit en variatie.

Bijkomende informatie over het takenpakket van het Departement Mobiliteit en Openbare Werken en de afdeling waar de functie vacant is, vind je op http://departement-mow.vlaanderen.be/nl.

Jouw takenpakket

Als organisatieconsulent ben je voor het management van het departement Mobiliteit en Openbare Werken (MOW) en bij uitbreiding de entiteiten van het beleidsdomein MOW het eerste aanspreekpunt voor het uitwerken van (complexe) vraagstukken op vlak van organisatieontwikkeling. Vanuit een consultancy rol begeleid en ondersteun je bij het afstemmen van organisatiedoelen, strategie, structuur, taken, processen en functies op uitdagingen in de organisatie.

Je adviseert het management op het vlak van organisatieontwikkeling, realiseert (deel)projecten binnen de afgesproken projectdoelstellingen  en begeleidt en/of faciliteert noodzakelijke veranderingen. Op die manier worden de uitdagingen voor de opdrachtgever op een efficiënte en effectieve manier aangepakt. Je werkt voornamelijk projectmatig, brengt behoeften in kaart en doet voorstellen naar klanten aan de hand van tools & instrumenten gerelateerd aan organisatieontwikkeling.

Jouw profiel

Op uiterste inschrijvingsdatum voldoe je aan onderstaande voorwaarden:

Je hebt een masterdiploma bij voorkeur in de humane of economische wetenschappen.

  • Je hebt (minimaal) 1 jaar relevante ervaring in de verschillende domeinen van organisatieontwikkeling (proces- en projectmanagement, veranderingsmanagement, organisatie-ontwerp, procesoptimalisatie, faciliteren van cultuurveranderingen, managementbegeleiding, …).
  • Vertrouwd met organisatieontwikkeling
  • Vertrouwd met project- en veranderingsmanagement, projectmatige ingesteldheid

Ons aanbod

Je komt terecht in een dynamische organisatie die oog heeft voor innovatie – contract bepaalde duur – ruime opleidings- en ontplooiingskansen – een aantrekkelijke vakantieregeling – gratis woon- werkverkeer met het openbaar vervoer – maaltijdcheques – hospitalisatieverzekering - ...

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 23 september 2018 door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop op deze pagina.

Meer weten

Voor extra informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met

Roel Bruyninckx

afdelingshoofd a.i. afdeling Organisatie

Tel. 0497 54 55 55

E-mail: roel.bruyninckx@mow.vlaanderen.be

Of

Dorien Smeets

Consulent Organisatie

Tel. 02 553 70 27 of 0479 04 32 28

E-mail: dorien.smeets@mow.vlaanderen.be

 

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden en selectieprocedure kun je contact opnemen met

Smekens Michiel

Intern consultant HRM – selectiedeskundige, afdeling Organisatie

Tel. 02 553 03 94

E-mail: Michiel.smekens@mow.vlaanderen.be

 

Meer info over de functie vind je in de uitgebreide functiebeschrijving in bijlage.