Wij zoeken voortdurend

Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

projectingenieur elektrische weginstallaties

Solliciteer
 • afdeling: Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant
 • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
 • regio: Vlaams-Brabant - standplaats: Leuven
 • referentie: AWV00513


Onze organisatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.

De afdeling Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant is verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en beheren van de gewestwegen, fietspaden en autosnelwegen in de provincie Vlaams-Brabant.

Jouw takenpakket

Als projectingenieur elektrische weginstallaties leid je projecten in verband met elektrische weginstallaties. Enkele projecten zijn vernieuwingen van verkeerslichten en wegverlichting naar LED, slimmere verkeerslichten, vernieuwing van voedingscabines, …

Je werkt hiervoor samen met je collega-projectingenieur en coacht en begeleidt hiervoor een aantal werfcontroleurs.

Je begeleidt de projecten van A tot Z: analyseren van problemen/behoeftes, opstellen van projectplan, opvolgen en eventueel mee uitvoeren van het project, leiden van werfcontroleurs, rapporteren,… Deze projecten kunnen zich situeren in de volledige provincie Vlaams-Brabant.

Je bent de link tussen verschillende teams en partners, zowel intern als extern, en overlegt regelmatig met de projectpartners.

Jouw profiel
 • Je hebt een masterdiploma, bij voorkeur in de industriële wetenschappen in de richting elektromechanica of elektronica.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met projectmanagement.
 • Ervaring met overheidsopdrachten is een pluspunt.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
 • Je hebt bij voorkeur reeds de nodige kennis van elektrische weginstallaties, de methodologie voor het uitvoeren van studies en de wet en regelgeving die betrekking heeft op de functie (overheidsopdrachten, vergunningen,...).
  Een opleiding voor de technieken rond wegverlichting en verkeerslichten wordt voorzien.
Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving. Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. 35 vrij te kiezen vakantiedagen, vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, de mogelijkheid tot telewerk,…

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 13 november 2018 door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop op deze pagina.

Meer weten

Voor meer informatie kan je de uitgebreide functiebeschrijving in bijlage raadplegen.