Wij zoeken voortdurend

Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

adviseur financiën en begroting

 • afdeling: Organisatie
 • organisatie: Departement Mobiliteit en Openbare Werken
 • regio: Brussel - standplaats: Brussel
 • referentie: DMOW00211


Onze organisatie

Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken staat voor een duurzame ontwikkeling van de mobiliteit in Vlaanderen. Het realiseert heel wat projecten en biedt daarnaast beleidsondersteuning op het vlak van mobiliteit, verkeersveiligheid, investeringen, beheer en exploitatie van de transport- en de haveninfrastructuur.

De functie van adviseur financiën en begroting situeert zich binnen de afdeling organisatie van het departement.  Deze afdeling bundelt haar expertise op het vlak van personeel, financiën en begroting, logistiek en juridische zaken..

Je komt terecht in de financiële cluster die ondersteunende diensten levert inzake boekhouding, begrotingsopmaak en begrotingsopvolging voor het departement en bij uitbreiding het beleidsdomein Mobiliteit en Openbare Werken.

Jouw takenpakket

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitbouwen van de dienstverlening m.b.t. financiën en begroting.  Je staat vanuit je begrotingstechnische en financiële specialisatie binnen het beleidsdomein Mobiliteit en Openbare Werken in voor:

 • de correcte, tijdige en kwaliteitsvolle opmaak van de begrotingsvoorstellen, -aanpassingen, -herverdelingen in lijn met de korte en lange termijnvisie.
 • De opvolging van de kredieten binnen de verschillende afdelingen van het departement MOW om de beleidsdoelstellingen optimaal in de begrotingsvoorstellen vertaald te zien en een optimaal beheer van de beleidskredieten mogelijk te maken.
 • Ontwikkelen, beheren en ter beschikking stellen van een geïntegreerd (financieel management) controlesysteem om binnen de entiteit te kunnen beschikken over correcte en eenduidige managementinformatie met het oog op een valide planning op alle niveaus.
 • Advisering op het vlak van financiën en begroting in het kader van beleidsdossiers (o.a. via deelname in werkgroepen).
Jouw profiel
 • Je hebt een masterdiploma bij voorkeur met een financieel-economische achtergrond
 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in een financiële overheidscontext
 • Ervaring als leidinggevende is een pluspunt.
Ons aanbod

Je komt terecht in een dynamische organisatie die oog heeft voor innovatie – contract onbepaalde duur – ruime opleidings- en ontplooiingskansen – een aantrekkelijke vakantieregeling – gratis woon- werkverkeer met het openbaar vervoer – maaltijdcheques – hospitalisatieverzekering - ...

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 18 november 2018 door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop op deze pagina.

Meer weten

Voor extra informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met

Roel Bruyninckx

Afdelingshoofd

Tel: 0497 54 55 55

E-mail: roel.bruyninckx@mow.vlaanderen.be

 

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden en selectieprocedure kun je contact opnemen met

Michiel Smekens

Coördinator rekrutering en selectie, afdeling Organisatie

Tel. : 0473 56 69 26

E-mail: Michiel.smekens@mow.vlaanderen.be