Wij zoeken voortdurend

Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

selectieverantwoordelijke - HR consulent

Solliciteer
  • afdeling: Organisatie
  • organisatie: Departement Mobiliteit en Openbare Werken
  • regio: Brussel - standplaats: Brussel
  • referentie: DMOW00246


Onze organisatie

Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken doet Vlaanderen bewegen: langs de weg, over het water en door de lucht en staat voor een duurzame ontwikkeling van de mobiliteit in Vlaanderen. Het realiseert heel wat projecten en biedt daarnaast beleidsondersteuning op het vlak van mobiliteit, verkeersveiligheid, investeringen, beheer en exploitatie van de transport- en de haveninfrastructuur.

De functie van selectieverantwoordelijke – HR consulent situeert zich binnen de afdeling Organisatie.  Deze afdeling bundelt haar expertise op het vlak van personeel, financiën, logistiek en juridische zaken. Je komt terecht in het team HRM. Dit team biedt een spectrum van adviserende en ondersteunende diensten aan op het vlak van vorming, selectie en HRM, dat zowel aan het lijnmanagement als aan de personeelsleden.

Jouw takenpakket

Je staat in voor de rekrutering en selectie van gemotiveerde en competente personeelsleden voor onze drie grote klanten (Ministerie Mobiliteit en Openbare Werken). Je overlegt met de wervende afdeling en maakt afspraken over de functieprofielen, de bekendmaking van de vacatures, de selectiestappen en timing, … Je doet dit zelfstandig of in samenwerking met je collega’s en/of externe selectiedeskundigen. Je screent cv’s en motivatiebrieven, zet de juiste selectiemethodieken en (computergestuurde) testen in en neemt gedragsgerichte interviews af. Het resultaat van deze gesprekken en competentiescreenings koppel je terug aan de afdeling. Daarnaast neem je de leiding in eindgesprekken met een aantal juryleden uit de wervende afdeling en geef je een duidelijk advies bij de keuze van de meest geschikte kandidaat voor de functie.

Je werkt zeer actief mee aan imago- en rekruteringsacties via onder andere sociale media, websites, advertenties en banners, jobbeurzen en direct-mails, …

Daarnaast krijg je op termijn ook de kans je in andere HR-domeinen te verdiepen. Zo bied je bijvoorbeeld ondersteuning aan de uitvoering van HRM projecten op het gebied van functieclassificatie, retentie, development centers…

Jouw profiel

Je hebt een bachelordiploma, bij voorkeur in sociaal werk (optie personeel) of in de toegepaste psychologie en minstens een eerste aantoonbare, professionele of stage-ervaring in een rekruterings- en/of selectiecontext (STAR, assessment center, arbeidsmarktcommunicatie, search,...)                     

Ons aanbod

Je komt terecht in een dynamische organisatie die oog heeft voor innovatie – contract onbepaalde duur – ruime opleidings- en ontplooiingskansen – 35 dagen verlof en vrijaf tussen Kerst en nieuwjaar – gratis woon- werkverkeer met het openbaar vervoer – maaltijdcheques – hospitalisatieverzekering - glijdende werkuren - mogelijkheid tot telewerk

Je bruto aanvangssalaris bedraagt minimaal € 2.372,59 (0 jaar ervaring - salarisschaal B111) en relevante privé-ervaring of ervaring als zelfstandige kan onder bepaalde voorwaarden verloond worden.

Meer informatie over deze financiële en sociale voordelen kan je terugvinden via de website www.werkenvoorvlaanderen.be.

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met zondag 5 mei 2019 door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop die je kan terugvinden op deze pagina.

 

 

Meer weten

Meer info over de functie vind je terug in het uitgebreide selectiereglement als bijlage.

Voor extra informatie over de inhoud van de functie, de deelnemingsvoorwaarden en selectieprocedure kun je contact opnemen met:

  • Michiel Smekens, Teamverantwoordelijke HRM,
  • Tel. 02 553 03 94 of 0473 56 69 26, e-mail: michiel.smekens@mow.vlaanderen.be