Wij zoeken voortdurend

Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

deskundige exploitatie

Solliciteer
  • afdeling: Wegen en Verkeer Limburg
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Limburg - standplaats: Hasselt
  • referentie: AWV00656


Onze organisatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.

De afdeling Wegen en Verkeer Limburg is verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en beheren van de gewestwegen, fietspaden en autosnelwegen in de provincie Limburg.

Jouw takenpakket

Als deskundige exploitatie ondersteun je de teamverantwoordelijke bij de opmaak van het gebouwenprogramma en ben je mede verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Je fungeert als contactpersoon voor herstellingen en onderhoud aan onze gebouwen. Bij grote bouwprojecten, waar AWV opdrachtgever maar het Facilitair Bedrijf uitvoerder is, houd je toezicht op de uitvoering en verdedig je de belangen van AWV.

Ook milieu en welzijn behoort tot je takenpakket. Je ondersteunt collega’s bij de uitvoering van milieu- audits, maakt milieuvergunningsaanvragen op en doet voorstellen of lost opmerkingen uit de milieu-auditrapporten op. Je begeleidt collega’s bij de welzijnsrondgangen en zorgt ervoor dat eventuele opmerkingen in de welzijnsrapporten opgevolgd worden.

Tevens fungeer je ook als wagenparkbeheerder van de afdeling en ondersteun je de teamverantwoordelijke bij de opmaak en verwezenlijking van het voertuigen- en materieelprogramma.

Daarnaast bied je ondersteuning aan de teamverantwoordelijke bij diverse zeer uiteenlopende opdrachten (bv. verzamelen gegeven ter voorbereiding van de opmaak van onderhoudsbestekken, opmaak/nazicht vellingslijsten, vergunningsaanvragen, opmaak beheersplannen, …)

Jouw profiel
  • Je hebt een bachelordiploma, bij voorkeur in bouwkunde, groenmanagement (agro- en biotechnologie), milieu- en preventiemanagement of milieu-natuurwetenschappen
  •  Je hebt een rijbewijs B.
  •  Je hebt een basiskennis van de desbetreffende wet- en regelgeving (overheidsopdrachten, vergunningen,…) of bent bereid deze op korte termijn te verwerven.
  • Je kan vlot werken met PC en de courante softwarepakketten (MS Office).
  • Als je kennis hebt van en/of interesse hebt voor bouwtechniek, milieu of groenmanagement, is dat zeker een pluspunt.
  • Je kan technische plannen lezen.
Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving.

Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer, 35 vrij te kiezen vakantiedagen, vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, glijdende werkuren en de mogelijkheid tot telewerk.

Je bruto aanvangssalaris bedraagt minimaal € 2.372,59 (0 jaar ervaring - salarisschaal B111) en relevante privé-ervaring of ervaring als zelfstandige kan onder bepaalde voorwaarden verloond worden.

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 12 mei 2019 door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop die je kan terugvinden op deze pagina.

 

 

Meer weten

Meer info over de functie vind je in het uitgebreide selectiereglement als bijlage.

Voor extra informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met

 

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden en selectieprocedure kun je contact opnemen met