Wij zoeken voortdurend

Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

kwaliteitsverantwoordelijke ISO17025

Solliciteer
 • afdeling: Wegenbouwkunde
 • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
 • regio: Vlaams-Brabant - standplaats: Evere
 • referentie: AWV00668


Onze organisatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.

In de snel veranderende samenleving wil AWV een veilige, vlotte en duurzame mobiliteit voor alle weggebruikers realiseren. AWV wil inspelen op de veranderende context waarin ze functioneert door een kwaliteitsvolle, conforme, continu verbeterende en transparante werking te creëren, voorzien van een doorgedreven risicobeheer en prestatiemonitoring.

De afdeling Wegenbouwkunde is een studie- en adviesafdeling die ondersteuning geeft aan het beleid en aan de uitvoerende territoriale afdelingen. De afdeling beschikt over speciale meetvoertuigen voor het in kaart te brengen van de toestand van de gewestwegen, het meten van verkeerslawaai en voor de beoordeling van de kwaliteit van uitgevoerde werken. De afdeling beschikt tevens over een laboratorium voor onderzoek op de kwaliteit van wegenbouwmaterialen.

Jouw takenpakket
 • Als kwaliteitsverantwoordelijke streef je continu naar kwaliteitsverbetering en sta je in voor de kwaliteitsmanagementsystemen. Binnen de afdeling Wegenbouwkunde is dit volgens de geldende norm EN ISO/IEC 17025. Overkoepelend voor het Agentschap Wegen en Verkeer ga je aan de slag met de ISO 9001 norm.
 • Bij het realiseren van kwaliteitsaangelegenheden (bv. implementatie van bepaalde regels) weet je de medewerking te verkrijgen van de mensen op de werkvloer. Je maakt statistieken op en zorgt er voor dat de documenten administratief en inhoudelijk in orde zijn.
 • Het uitvoeren van interne audits en het begeleiden van externe audits behoort ook tot jouw takenpakket.
 • Je bent lid van de Commissie Continu Verbeteren, waarbij organisatiebrede onderwerpen inzake kwaliteit worden behandeld en waar nieuwe tendensen worden opgevolgd.

Als kwaliteitsverantwoordelijke speel je dus een cruciale rol en kan je mee bouwen aan de toekomstige werking van de afdeling Wegenbouwkunde en het Agentschap Wegen en Verkeer. De functie situeert zich binnen de staf van de afdeling Wegenbouwkunde waarbij je rechtstreeks rapporteert aan het afdelingshoofd en er is intense centrale samenwerking met de commissie Continu Verbeteren.

Jouw profiel

Je hebt een masterdiploma, bij voorkeur in een technische of wetenschappelijke richting.

Relevante werkervaring is een pluspunt, maar laatstejaarsstudenten (schooljaar 2018-2019) komen ook in aanmerking.

 • Je hebt kennis van kwaliteitsmanagementsystemen en geldende ISO-normen of bent bereid deze te verwerven
 • Je bent vertrouwd met het werken in Microsoft Office en met de administratieve Google toepassingen (zoals Google docs).
 • Je bent bereid de opleiding kwaliteitsmanager (ISO 17025 en ISO 9001) zo snel mogelijk te volgen.
 • Je bent administratief sterk. Nauwkeurig werken, oog voor detail en betrokkenheid typeren jou als toekomstige kwaliteitsverantwoordelijke.

 

 

Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving.

Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer, 35 vrij te kiezen vakantiedagen, vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, glijdende werkuren en de mogelijkheid tot telewerk.

Je bruto aanvangssalaris bedraagt minimaal € 3.204,70 (0 jaar ervaring - salarisschaal  A111) en relevante privé-ervaring of ervaring als zelfstandige kan onder bepaalde voorwaarden verloond worden.

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 26 mei 2019 door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop die je kan terugvinden op deze pagina.

 

 

Meer weten

Meer info over de functie vind je in het uitgebreide selectiereglement als bijlage.

Voor extra informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden en selectieprocedure kun je contact opnemen met