Wij zoeken voortdurend

Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

verantwoordelijke wegendistrict

Solliciteer
  • afdeling: Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Vlaams-Brabant - standplaats: Aarschot
  • referentie: AWV00667


Onze organisatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.

De afdeling Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant is verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en beheren van de gewestwegen, fietspaden en autosnelwegen in de provincie Vlaams-Brabant.

Jouw takenpakket

Je bent, samen met je collega-districtschef, het aanspreekpunt van het wegendistrict Aarschot.

Je organiseert het dagelijks onderhoud van de (bestaande) weginfrastructuur en –installaties via een aannemer of in eigen beheer voor de regio Aarschot. Verder sta je in voor de organisatie en leiding van de winterdienst (vrij houden van de wegen in winteromstandigheden) en de permanente wachtdienst. Je leidt en begeleidt de personeelsleden (wegentoezichters, administratieve medewerkers), zorgt voor de taakverdeling, vormt ploegen en kijkt na of het werk op een kwaliteitsvolle manier wordt uitgevoerd.

Daarnaast vervang je je collega-districtschef bij diens afwezigheid en neem je diens taken over. Dit houdt in dat je adviezen verleent inzake vergunningen, subsidieaanvragen of technische exploitatie en deze  toetst aan de geldende wetgeving en voorwaarden.

Jouw profiel
  • Je hebt een masterdiploma, bij voorkeur in een technische richting.
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met het aansturen van mensen
  • Je hebt bij voorkeur, kennis van de technische voorschriften en regelgeving, gangbaar voor de wegenbouw in het Vlaamse Gewest (Standaardbestek 250, wetgeving op overheidsopdrachten, verkeersreglementering, vergunningen, …).
  • Je bent bereid om ingezet te worden in een permanentie (24/24) in beurtrolsysteem op weekbasis met het oog op dringende interventies en/of winterdienst.
  • Je beschikt over een rijbewijs B.
Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving.

 

Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer, 35 vrij te kiezen vakantiedagen, vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, glijdende werkuren en de mogelijkheid tot telewerk.

 

Je bruto aanvangssalaris bedraagt minimaal € 3.204,70 (0 jaar ervaring - salarisschaal A111) en relevante privé-ervaring of ervaring als zelfstandige kan onder bepaalde voorwaarden verloond worden.

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 23 mei 2019 door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop op deze pagina.

Meer weten

Voor meer informatie kan u het bijgevoegde selectiereglement raadplegen.