Wij zoeken voortdurend

Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

ingenieur - traineeprogramma

Solliciteer
 • afdeling: Meerdere afdelingen
 • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
 • regio: Vlaanderen - standplaats: Vlaanderen
 • referentie: AWV00672


Onze organisatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.  Om vlot te kunnen werken aan een betere mobiliteit, vind je afdelingen van AWV over heel Vlaanderen en in Brussel. Bij AWV werken ruim 1.300 mensen om onze wegen performant, veilig en toekomstgericht te maken.

Er staan nog heel wat nieuwe projecten op stapel de komende jaren. Daarom zijn wij op zoek naar pas afgestudeerde ingenieurs die mee willen bouwen aan de bruggen en wegen van de toekomst.

Jouw takenpakket

Als trainee bij AWV krijg je gedurende anderhalf jaar de kans om een eerste werkervaring op te doen en te proeven van alle aspecten die wij te bieden hebben. Na het succesvol afronden van het traineeprogramma word je een job aangeboden binnen het Agentschap Wegen en Verkeer.

 • Je draait 1,5 jaar mee binnen AWV, als volwaardige medewerker. Binnen die tijd werk je aan concrete projecten in drie verschillende afdelingen, verspreid over Vlaanderen. Zo kan je proeven van alles wat het Agentschap te bieden heeft.
 • Je wordt ingezet in project- en werfopvolging, ontwerp, leidinggeven, technische expertise in de domeinen waarmee AWV in aanraking komt (bouwkunde, elektromechanica, materiaalkunde, ICT, …)
 • Vanaf de eerste dag krijg je verantwoordelijkheid en voldoende ruimte om zelf je werk in te plannen. Je krijgt een uitgebreid ontwikkelingstraject op maat, waarin zowel je hard als soft skills worden uitgedaagd. Je krijgt opleidingen rond projectmanagement, politieke vaardigheden, leidinggeven en overheidsopdrachten.
 • Je krijgt de kans om een uitgebreid netwerk binnen en buiten AWV op te bouwen. Op regelmatige basis kom je samen met de andere trainees om ervaring uit te wisselen.
 • Je neemt deel aan werkbezoeken bij interne afdelingen of externe organisaties die relevant zijn voor je werk.
Jouw profiel
 • Je hebt een masterdiploma in de industriële wetenschappen.
 • Voor deze functie is geen (specifieke) ervaring vereist.
 • Je hebt een rijbewijs B.
 • Je bent bereid om je gedurende het volledige traineeprogramma te verplaatsen doorheen Vlaanderen.
 • Je wil je verder ontwikkelen, zowel op persoonlijk als technisch gebied. Je bent flexibel, zowel inhoudelijk als op mobiliteitsvlak, aangezien wij werven hebben over heel Vlaanderen.
Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving.

Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer, 35 vrij te kiezen vakantiedagen, vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, glijdende werkuren en de mogelijkheid tot telewerk.

Je bruto aanvangssalaris bedraagt minimaal € 3.204,70 (0 jaar ervaring - salarisschaal A111) en relevante privé-ervaring of ervaring als zelfstandige kan onder bepaalde voorwaarden verloond worden.

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 16 juni 2019 door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop die je kan terugvinden op deze pagina.

Meer weten

Meer info over de functie vind je in het uitgebreide selectiereglement (zie bijlage).

Voor extra informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met

Claire Verlinde

Personeelsverantwoordelijke

Tel: 050/24 81 17

E-mail: Claire.verlinde@mow.vlaanderen.be

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden en selectieprocedure kun je contact opnemen met

Michiel Smekens

Coördinator Rekrutering en Selectie, afdeling Organisatie

Tel. : 0473/566926

E-mail: michiel.smekens@mow.vlaanderen.be