Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

districtmanager

Solliciteer
  • afdeling: Wegen en Verkeer Antwerpen
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Antwerpen - standplaats: Antwerpen of Geel
  • referentie: AWV00711


Onze organisatie

Wil je een job met maatschappelijke relevantie en impact? Heb je interesse in ruimtelijke ordening, mobiliteit & verkeersveiligheid en lijkt het je tof om hier concreet mee vorm aan te geven? Vind je het uitdagend om met stakeholders in dialoog te gaan en gezamenlijk oplossingen te zoeken?

Werk je graag zelfstandig en ben je in staat om verantwoordelijkheid te nemen? Ben je ‘hands on’  ingesteld en is leidinggeven je tweede natuur?      

Dan is de functie van districtmanager misschien wel iets voor jou!

     

Jouw takenpakket

Als verantwoordelijke van een wegendistrict ben je betrokken bij alles wat er op de aan jou toegewezen gewest- en autosnelwegen gebeurt.

Het zwaartepunt van je opdracht bestaat uit het formuleren én handhaven van bouwadviezen die onze ruimtelijke ordening én mobiliteit ten goede komen. Hiervoor kom je in contact met een waaier aan stakeholders zoals  lokale besturen, provincie, architecten, bedrijven…  

Naast advies en handhaving leid je ook de beheers- en onderhoudstaken voor de wegen en fietspaden in ‘jouw gebied’ in goede banen. Zo coördineer je bij winterweer de mensen en het materieel voor het sneeuw- en ijsvrij houden van onze wegen en fietspaden en organiseer je bij plotse schade de noodherstellingen aan de weg. Hiertoe wordt je sporadisch ook ingeschakeld in een permanente wachtdienst.

In al deze taken word je bijgestaan door je team bestaande uit een collega districtchef, wegentoezichters, administratieve medewerkers en in sommige gevallen arbeiders. Je stuurt deze mensen aan, volgt hun prestaties op en zorgt voor een optimale taakverdeling.    

Een heel gevarieerd en uitdagend takenpakket dus!

Spreekt bovenstaande functie je aan en meen je aan de voorwaarden te voldoen, aarzel dan niet om te solliciteren. 

Er zijn momenteel 2 vacatures voor de functie van districtschef, één met standplaats te Geel en één in Antwerpen. 

Jouw profiel

Je hebt een masterdiploma.

Je hebt, bij voorkeur, ervaring in het aansturen en gericht inzetten van mensen in een organisatie.

  • Je bent een gedreven people manager. Je creëert en bevordert de groepsgeest door je mening en ideeën te delen. Je begeleidt medewerkers op een transparante, integere en objectieve manier en je onderhoudt constructieve contacten met hen.
  • Je beschikt over de wil, de inzet en de ambitie om resultaten te boeken en je neemt de verantwoordelijkheid op jou voor de correctheid van de ondernomen acties.
  • Verder beschik je over een rijbewijs B.
  • Je bent bereid om ingezet te worden in een permanentie (24/24) in beurtrolsysteem met het oog op dringende interventies en/of winterdienst Hiervoor wordt compensatie voorzien.

 

 

Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving.

Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer, 35 vrij te kiezen vakantiedagen, vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, glijdende werkuren en de mogelijkheid tot telewerk.

Je bruto aanvangssalaris bedraagt minimaal € 3.204,70 (0 jaar ervaring - salarisschaal A111) en relevante privé-ervaring of ervaring als zelfstandige kan onder bepaalde voorwaarden verloond worden.

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 29 juli 2019 door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop die je kan terugvinden op deze pagina.

 

Meer weten

Meer info over de functie vind je in het uitgebreide selectiereglement als bijlage.

Voor extra informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden en selectieprocedure kun je contact opnemen met