Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

werfleider

Solliciteer
  • afdeling: Wegen en Verkeer Antwerpen
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Antwerpen - standplaats: Antwerpen
  • referentie: AWV00769


Onze organisatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.

De afdeling Wegen en Verkeer Antwerpen is verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en beheren van de gewestwegen, fietspaden en autosnelwegen in de provincie Antwerpen en de wegtunnels in heel Vlaanderen.

Jouw takenpakket

Als werfleider zal je binnen onze afdeling een bijdrage leveren aan de opstart en de uitvoering van investeringsprojecten, met inbegrip van de bewaking van de kostprijs (vanaf de ontwerpfase). Vanuit je eigen bouwkundige specialisatie zorg je voor het voorbereiden en opmaken van plannen, ontwerpen of studies en volg je de uitvoering ervan op.

Concreet wil dit zeggen: het begeleiden, nakijken en opstarten van projectontwerpen (al dan niet in samenwerking met studiebureaus, interne en externe projectpartners, zoals De Lijn, gemeenten, politie, Vlaamse administraties, …), en het opvolgen en afwerken, zowel technisch als financieel, van de uitvoering van de projecten. Het is de bedoeling veilige, kwalitatieve ontwerpen en uitvoeringen te realiseren, binnen het vooropgestelde budget (o.a. hoeveelheden, te gebruiken materialen, manier van uitvoering, fasering).

Als werfleider Antwerpen kan je ingezet worden voor de opvolging van werken in de hele provincie, al zal de nadruk liggen op regio Antwerpen.

Jouw profiel
  • Je beschikt over een masterdiploma industriële wetenschappen (industrieel ingenieur), bij voorkeur optie bouwkunde.
    OF
    Je beschikt over een masterdiploma gecombineerd met minstens 2 jaar ervaring wegenbouwprojecten.
  • Je hebt bij voorkeur kennis van de technische voorschriften en regelgeving, gangbaar voor de wegenbouw in het Vlaamse Gewest (Standaardbestek 250, wetgeving op overheidsopdrachten, verkeersreglementering, vergunningen, …).

Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving.

 

Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer, 35 vrij te kiezen vakantiedagen, vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, glijdende werkuren en de mogelijkheid tot telewerk.

 

Je bruto aanvangssalaris bedraagt minimaal € 3.204,70 (0 jaar ervaring - salarisschaal A111) en relevante privé-ervaring of ervaring als zelfstandige kan onder bepaalde voorwaarden verloond worden.

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 22 oktober 2019 door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop op deze pagina.

Meer weten

Voor meer informatie kan u het selectiereglement in bijlage bekijken.

Voor extra informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met

Roel Smits
Directeur Investeringen
Tel: 03 224 68 11
E-mail: Roeland.smits@mow.vlaanderen.be

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden en selectieprocedure kun je contact opnemen met

Kirsten Wilberts
Intern consultant HRM – selectiedeskundige, afdeling Organisatie
Tel. : 02 553 72 14 
E-mail: Kirsten.wilberts@mow.vlaanderen.be