Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Verantwoordelijke interne communicatie

Solliciteer
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Brussel
  • standplaats: Brussel
  • referentie: req870


Beschrijving

Wil je meewerken aan de betrokkenheid en motivatie van je collega’s? Ben jij overtuigd van de impact van inspirerende interne communicatie? Weet je hoe je een visie en doelen duidelijk kan overbrengen naar medewerkers? Zet je boeiende verhalen graag in de kijker?   Wil je bovendien graag bijdragen aan een veilige, vlotte en duurzame mobiliteit voor alle weggebruikers in Vlaanderen?

Dan ben jij de ideale interne communicatieverantwoordelijke bij de afdeling Planning en Coördinatie van het Agentschap Wegen en Verkeer!

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.  Je komt terecht in de afdeling Planning en Coördinatie (PCO), deze afdeling is een centrale afdeling die de rol van katalysator voor de andere afdelingen van AWV, naar klanten (intern en extern) en naar externe belanghebbenden vervult.

Samen met je collega’s van interne communicatie ondersteun je de strategie, een sterke bedrijfscultuur en de motivatie van de medewerkers van AWV. Hiermee lever je een aanwijsbare bijdrage om de visie van het Agentschap Wegen en verkeer waar te maken.

Meer informatie over het agentschap is te vinden via de website www.wegenenverkeer.be

Profiel

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarden :

1)      Je hebt een masterdiploma communicatiewetenschappen. 

 2)     Je hebt 3 jaar functierelevante ervaring in interne communicatie (opstellen van interne communicatieplannen, toepassen van communicatietechnieken, beheren van interne communicatiekanalen, coördineren van projecten rond intern ambassadeurschap en werknemersbetrokkenheid, samenwerken met leidinggevenden, ...)

Aanbod

• Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie. • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever. • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar. • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Ronny Machiels
  • telefoon: 0496 59 52 12
  • e-mail: ronny.machiels@vlaanderen.be