Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Communicatieverantwoordelijke

Solliciteer
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Antwerpen
  • standplaats: Antwerpen
  • referentie: req1873
  • solliciteren tot en met: 25-09-20


Beschrijving

Beschik jij over de nodige maturiteit, creativiteit en lef om  de afdeling wegen en verkeer in Antwerpen te vertegenwoordigen?  En kan je goed samenwerken? Dan zijn wij opzoek naar jou!   

Als communicatieverantwoordelijke ondersteun je een territoriale afdeling op het vlak van communicatie (zowel externe als interne) om aan de bevoegde instanties of personen informatie af te leveren binnen de vereiste tijdspanne, volgens de vooropgestelde kwaliteitsvereisten en procedures. Je implementeert de communicatiestrategie van het Agentschap Wegen en Verkeer,  zowel naar externe als interne doelgroepen toe. Tenslotte fungeer je als woordvoerder voor de afdeling wegen en verkeer Antwerpen (meestal projectgebonden) of voor zaken die het hele Agentschap aanbelangen.  Je wordt  ook in het betreffende permanentiesysteem (en vervangingstabellen) opgenomen zodat iemand quasi steevast de pers te woord kan staan.

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘extra documenten’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Profiel

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende twee voorwaarden:

1)     Je hebt een master diploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid.  De volledige lijst vind je hier: https://overheid.vlaanderen.be/Bijlage02. 

2)     Je hebt reeds ervaring als woordvoerder. 

Aanbod

-Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111.   -We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever. -Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.  -Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruik maken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Mechelen, Hasselt, Leuven, Gent, Aalst en Brugge).  Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid?  www.werkenvoorvlaanderen.be 

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Gitte Collier
  • telefoon: 0492183185
  • e-mail: gitte.collier@vlaanderen.be