Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Projectmanager weginfrastructuur

Solliciteer
 • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
 • regio: Vlaams-Brabant
 • standplaats: Leuven
 • referentie: req1934
 • solliciteren tot en met: 27-09-20


Beschrijving

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden. De afdeling Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant is verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en beheren van de gewestwegen, fietspaden en autosnelwegen in de provincie Vlaams-Brabant.

Jouw takenpakket

Als projectmanager sta je in voor het opstarten, trekken, begeleiden en nakijken van projectontwerpen (al dan niet in samenwerking met studiebureaus). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging en afwerking, zowel technisch als financieel, van de uitvoering van het project.

Het is de bedoeling een veilig en kwalitatief ontwerp uit te werken en de uitvoering te realiseren, binnen het vooropgestelde budget (o.a. hoeveelheden, te gebruiken materialen, manier van uitvoering, fasering, …) en met oog voor nodige communicatie. Hierbij zijn ook de contacten met lokale besturen, nutsmaatschappijen, omwonenden, vervoersmaatschappijen,… van belang.

Lees meer over de selectieprocedure in het selectiereglement als bijlage bij ‘extra documenten’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Profiel

 • Je hebt een masterdiploma in de ingenieurswetenschappen (burgerlijk ingenieur), bij voorkeur optie bouwkunde of  architectuur.
 • Je hebt bij voorkeur een eerste werkervaring in het ontwerpen en/of het opvolgen van projecten.
 • Kennis van de technische voorschriften en regelgeving gangbaar voor de wegenbouw in het Vlaamse Gewest (Standaardbestek 250, wetgeving op overheidsopdrachten, vergunningen, ….) vormt een sterke troef.

Aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving. Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer, 35 vrij te kiezen vakantiedagen, vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, glijdende werkuren en de mogelijkheid tot telewerk. Je bruto aanvangssalaris bedraagt minimaal € 3812,79 (0 jaar ervaring - salarisschaal A121) en relevante privé-ervaring of ervaring als zelfstandige kan onder bepaalde voorwaarden verloond worden.

Selectieverantwoordelijke
 • naam: Carla Piens
 • telefoon: 02 553 72 53
 • e-mail: carla.piens@mow.vlaanderen.be