Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Regiomanager vervoersregio Leuven / Vlaamse Rand

Solliciteer
 • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
 • regio: Vlaams-Brabant
 • standplaats: Leuven
 • referentie: req1935
 • solliciteren tot en met: 30-09-20


Beschrijving

Ben jij geboeid door het oplossen van mobiliteitsvraagstukken? Beschik je daarnaast over een goed technisch inzicht, een sterk analytisch denkvermogen? Ben je daarenboven iemand die energie haalt uit samenwerken, overleg plegen, afstemmen met verschillende actoren om zo tot oplossingsgerichte antwoorden  te komen die tot concrete realisaties leiden?
Dan ben jij misschien de regiomanager die we zoeken!

Jouw takenpakket

Je ondersteunt de regiomanagementwerking binnen de vervoersregio Leuven of/en de vervoersregio Vlaamse Rand.
Dit betekent dat je in samenspraak met de 2 huidige regiomanagers de interne werking opvolgt. 
Concreet houdt dit het volgende in:

 • Je bedenkt oplossingen met een beperkte financiële impact voor vastgestelde knelpunten en bespreekt ze met experten en betrokken partners op de maandelijkse commissie. Belangrijk is om hierbij draagvlak te vinden voor de finale verkeersveilige oplossing.
 • Adviezen en vergunningen: Je bent op de hoogte van de verschillende lopende projecten in de regio en adviseert vanuit jouw expertise over vergunningsaanvragen en projectvoorstellen die invloed hebben op gewestwegen. 
 • Evaluaties van project(doelstellingen): je gaat op kritische wijze na of uitgevoerde projecten voldoen aan de vooraf opgestelde mobiliteitsdoelstellingen en evalueert het proces dat daarbij doorlopen werd.
 • Je neemt deel aan het intern overleg, waarbij teams met verschillende expertise onderling op de hoogte gebracht worden van de stand van zaken en inhoud van lopende projecten. Je stemt mee de timing en fasering af tussen projecten, aangereikte noden worden volgens prioriteit gerangschikt en ingepland binnen de beschikbare kredieten.

Om bovenstaande taken in te vullen, betrek je telkens de verschillende teams binnen de afdeling en binnen de organisatie om zo steeds een overkoepelende visie uit te werken. Je rapporteert rechtstreeks aan het afdelingshoofd van de afdeling.

Meer informatie over het takenpakket vind je in het selectiereglement als bijlage. 

 

Profiel

 • Je hebt een masterdiploma.
 • Je hebt bij voorkeur minstens 2 jaar ervaring in het onderhouden van klantencontacten en het samenwerken met belanghebbenden (interne experten, projectmanagers, disrictchefs, mobiliteitspartners, nutsmaatschappijen, gemeentes,…). Heb je deze ervaring in het kader van infrastructuurprojecten, dan vormt dit een extra troef.
 • Kennis van de technische voorschriften en regelgeving gangbaar voor de wegenbouw in het Vlaamse Gewest (Standaardbestek 250, wetgeving op overheidsopdrachten, vergunningen, ….) vormt een sterke troef.

Aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving. Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer, 35 vrij te kiezen vakantiedagen, vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, glijdende werkuren en de mogelijkheid tot telewerk. Je bruto aanvangssalaris bedraagt minimaal € 3268,73 (0 jaar ervaring - salarisschaal A111) en relevante privé-ervaring of ervaring als zelfstandige kan onder bepaalde voorwaarden verloond worden.

Selectieverantwoordelijke
 • naam: Yasmine Bauters
 • telefoon: 02 553 72 63
 • e-mail: yasmine.bauters@mow.vlaanderen.be