Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Werfcontroleur wegenbouw

Solliciteer
 • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
 • regio: West-Vlaanderen
 • standplaats: Pittem
 • referentie: req2026
 • solliciteren tot en met: 22-10-20


Beschrijving

We zoeken werfcontroleurs die mee willen bouwen aan de bruggen en wegen van de toekomst.  Je uitvalsbasis zal in eerste instantie het district Pittem zijn, maar je kan ingezet worden voor projecten over de ganse provincie.

Als werfcontroleur wegenbouw zal je instaan voor controle op werken uitgevoerd door externe opdrachtnemers. Je draagt via deze controles bij tot een kwalitatieve uitvoering van de werken.  Zo waak je erover dat werkzaamheden vlot, tijdig, veilig, kwaliteitsvol en volgens de gemaakte afspraken en voorschriften verlopen.

Je bent vaak alleen op pad, maar hebt contacten met aannemers, burgers, andere openbare besturen. Je werkt ook samen met andere werfcontroleurs bij aannemingen, de werfleider en projectmanager. Het gaat om een heel gevarieerde opdracht die vaak buiten wordt uitgeoefend. 

Lees meer over het takenpakket, de organisatie en de selectieprocedure in het selectiereglement als bijlage bij ‘extra documenten’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure..

Profiel

 • Je hebt een bachelordiploma in een technische richting, bij voorkeur bachelor bouw.
 • Je kan, bij voorkeur, terugblikken op een eerste ervaring in een bouwkunde functie. Relevante werkervaring is een pluspunt, maar laatstejaarsstudenten komen ook in aanmerking.
 • Je hebt een rijbewijs B.

Je technische competenties                                                  

Je hebt kennis van meetmethodes en wettelijke meeteenheden. Je hebt materiaalkennis van o.a. grond, asfalt, beton,… Je kan technische plannen lezen en voorstellen doen voor aanpassingen.

Bijkomende verwachtingen

Voor sommige werven is er nacht- en weekendwerk vereist. Hiervoor is er compensatie voorzien

Aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving. Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer, 35 vrij te kiezen vakantiedagen, vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, glijdende werkuren en de mogelijkheid tot telewerk. Je bruto aanvangssalaris bedraagt minimaal 2.419,99 euro (0 jaar ervaring - salarisschaal B111) en relevante privé-ervaring of ervaring als zelfstandige kan onder bepaalde voorwaarden verloond worden.

Selectieverantwoordelijke
 • naam: Carla Piens
 • telefoon: 02 553 72 53
 • e-mail: carla.piens@mow.vlaanderen.be