Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Motorist Vloot

Solliciteer
  • organisatie: Agentschap voor Maritieme Dienstverlening en Kust
  • regio: West-Vlaanderen
  • standplaats: Oostende
  • referentie: req2993
  • solliciteren tot en met: 20-04-21


Beschrijving

Wil jij je technische kennis van boten en motoren naar een hoger niveau tillen? Draag jij graag je steentje bij aan de veiligheid op de Belgische wateren? Lees dan zeker deze boeiende functie van motorist bij Vloot!

Je hoofdtaak als motorist bestaat eruit het schip of de technische installaties (boeien, lichtinstallaties, …) op de vaarwegen en aan de wal goed te onderhouden. Je zorgt er op die manier voor dat de motoren, mechanische en elektrische uitrustingen correct werken en zo lang mogelijk meegaan. Je staat tevens garant voor een kwalitatief onderhoud van het werkmateriaal (bedieningsapparatuur, machines,…) en een ordelijke werkplaats.

Kleinere taken, maar daarom niet minder belangrijk, zijn het opvolgen van de voorraad, het inschrijven van leveringen, het zetten van bestellingen en ander licht administratief werk.

Tot slot zoeken wij een motorist die beschikt over een milieubewuste en flexibele werkhouding. Bij uitzonderlijke opdrachten, afwezigheid van collegabijvoorbeeld, ben je dan ook bereid om in te springen of een extra inspanning te leveren.Je werkt in een volcontinu systeem.

Iets voor jou denk je? Solliciteer vandaag nog!


Deze selectieprocedure heeft tot doel om een werfreserve op te stellen voor toekomstige vacatures van motorist bij VLOOT dab.

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘download documenten’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure. 

Profiel

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarden  

  • Je beschikt over een geldige STCW A- III/4 “Rating forming part of an engineering watch” (of hoger), afgeleverd door de FOD Mobiliteit of door een door de vlaggenstaat gemachtigde autoriteit (Standard of Training, Certification and  Watchkeeping  for seafarers); 

  • Je hebt minstens een rijbewijs B of je beschikt over een voorlopig rijbewijs waarmee je alleen mag rijden.

 

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden kun je contact opnemen met de selectieverantwoordelijke (Sidji Serryn, sidji.serryn@vlaanderen.be en tel 0491 92 86 06).  

Aanbod

- Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van motorist met bijhorende salarisschaal D141. - We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever. - Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar. - Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruik maken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Mechelen, Hasselt, Leuven, Gent, Aalst en Brugge). Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? [www.werkenvoorvlaanderen.be](http://www.werkenvoorvlaanderen.be)

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Sidji Serryn
  • telefoon: 0491 92 86 06
  • e-mail: sidji.serryn@vlaanderen.be