Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Specialist Asset Management

Solliciteer
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Brussel
  • standplaats: Brussel
  • referentie: req4821
  • solliciteren tot en met: 29-01-22


Beschrijving

Agentschap Wegen en Verkeer heeft een uitgebreid en complex patrimonium. 7000 km wegen, 7700 km fietspaden, 17000 elektrische installaties, 1600 lichten geregelde kruispunten … Het is een hele uitdaging om alle investeringen, kosten, risico’s en opportuniteiten voor deze infrastructuur goed af te wegen.

Jij beschikt over de nodige expertise om een Asset Management-plan op te maken. Maar ook om de implementatie ervan en de veranderingen die nodig zijn te begeleiden. Je hebt ervaring met het bijsturen en optimaliseren van processen en applicaties om de informatienoden die er zijn doorheen de levenscyclus van de verschillende assets in kaart te brengen. En je wil deze expertise graag inzetten voor het algemeen maatschappelijk belang. Je wil je elke dag inzetten om  het Asset Management van het Agentschap Wegen en Verkeer naar een hoger niveau te tillen. En het zou jou een grote voldoening geven als jij het Agentschap Wegen en Verkeer mag begeleiden naar het behalen van het ISO 55.000 certificaat. Wel, dan ben jij wellicht de specialist Asset Management waarnaar wij op zoek zijn.

Lees alles wat je wil weten over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘hoe solliciteren’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Profiel

Je hebt een masterdiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid.
  
Of je beschikt over een geldig toegangsbewijs uitgereikt door VDAB, een ervaringsbewijs of een bewijs van beroepskwalificatie voor deze functie binnen de diensten van de Vlaamse overheid.

Aanbod

- Je wordt statutair aangesteld in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie. - We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. - Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever. - Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar. - Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Ronny Machiels
  • telefoon: 0496 59 52 12
  • e-mail: ronny.machiels@vlaanderen.be