Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Stafmedewerker

Solliciteer
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Brussel
  • standplaats: Brussel
  • referentie: req4971
  • solliciteren tot en met: 30-01-22


Beschrijving

Met jouw zin voor innovatie en jouw klantgerichtheid ga je voor de best mogelijke dienstverlening. Je bent erg luistervaardig en weet als change manager met een grote dosis empathie en geduld als geen ander om te gaan met verandering, weerstand, traagheid, tegengestelde belangen en visies.

Je bent niet bang van een grote mate van autonomie en zelfstandigheid om je projecten uit te werken, maar je bent in wezen toch vooral een teamspeler. Je houdt van een spelletje Stratego, Catan of Crusader Kings III, want daarmee scherp je voortdurend je capaciteit om op strategisch niveau na te denken aan. Maar je bent ook een doener die strategische veranderprojecten tot een goed einde weet te brengen.

Als jij je hierin herkent, aarzel dan niet om te solliciteren, want dan ben jij wellicht de stafmedewerker waar het Agentschap Wegen en Verkeer naar zoekt.

Lees alles wat je wil weten over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘hoe solliciteren’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Profiel

Je hebt een masterdiploma, of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid.

Aanbod

- Je wordt statutair aangesteld in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie. - We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever. - Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar. - Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Ronny Machiels
  • telefoon: 0496 59 52 12
  • e-mail: ronny.machiels@vlaanderen.be