Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Project manager veiligheidsbeheer

  • organisatie: Agentschap voor Maritieme Dienstverlening en Kust
  • regio: West-Vlaanderen
  • standplaats: Oostende
  • referentie: req6073
  • solliciteren tot en met: 24-07-22


Beschrijving

Zijn veiligheid en preventie jouw stokpaardjes?

Ben je hands-on en heb je affiniteit met kust, zeewering, jachthavens…? Heb je zin in een nieuwe uitdaging waarbij je zowel binnen als buiten kan werken? Heb je minimum twee jaar ervaring in een functie waar je hebt bijgedragen tot het veiligheidsbeleid, een master diploma of een bachelor diploma gecombineerd met een attest preventie adviseur niveau 2 of eventueel aangevat? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Als project manager veiligheidsbeheer sta je in voor zowel de veiligheid van de werknemers en derden als voor de veiligheidsaspecten van het patrimonium en de infrastructuurwerken van afdeling Kust. Hierbij voer je het overkoepelend MDK-veiligheidsbeleid uit, in samenspraak met de coördinator veiligheid, preventie en welzijn van de MDK-stafdienst. Je staat daarnaast ook in voor de concrete uitwerking van het veiligheidsbeheersysteem MDK binnen de afdeling Kust.

Supervisie op het terrein voor de aspecten die impact hebben op de veiligheid van derden en de werknemers is jouw belangrijkste opdracht. Je monitort op regelmatige basis het veiligheidsbeheer binnen afdeling Kust aan de hand van inspectiebezoeken op het veld. Je werkt hierbij nauw samen met de toezichters van het team beheer, team infrastructuur en team Vlaamse hydrografie.

Zin om mee te werken aan de veiligheid binnen afdeling Kust? Solliciteer dan vandaag nog!

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘Hoe solliciteren?’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.


Profiel

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarden:

Deze vacature wordt opengesteld als een knelpuntfunctie waardoor er afgeweken kan worden van de diplomavoorwaarde.

1)      Je hebt een masterdiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid of je bent reeds tewerkgesteld in niveau A bij de diensten van de Vlaamse overheid. De volledige lijst van toeganggevende diploma’s vind je hier: https://overheid.vlaanderen.be/Bijlage02. 

OF

Je hebt een bachelorsdiploma (of een ander diploma dat toegang geeft tot niveau B binnen de Vlaamse overheid) én je beschikt over een attest preventieadviseur niveau 2 of een bewijs dat je de opleiding hebt aangevat.

2)    Je hebt minimaal 2 jaar beroepservaring in een functie waar je hebt bijgedragen tot het veiligheidsbeleid.

3)     Je beschikt over een geldig rijbewijs B.

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden kun je contact opnemen met de selectieverantwoordelijke (Sidji Serryn, sidji.serryn@vlaanderen.be en tel 0491 92 86 06). 

Aanbod

- Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111. Maak zelf een simulatie van je salaris met behulp van de salarissimulator: [https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator](https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator)

- We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.

- Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.

- Geen fan van files? Bij de Vlaamse overheid kan je rekenen op gratis openbaar vervoer van en naar je werk of een fietsvergoeding voor je woon-werkverkeer. Je werkt plaats- en tijdonafhankelijk (geen stamuren) waarbij resultaatgericht werken, vertrouwen en verantwoordelijkheid nemen centraal staan. De werktijdregeling kan flexibel ingevuld worden (tussen 6u en 20u) en in samenspraak met het team word je minstens twee maal per week op de werkvloer verwacht.

- Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruik maken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Mechelen, Hasselt, Leuven, Gent, Aalst en Brugge).

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid?

[www.werkenvoorvlaanderen.be](http://www.werkenvoorvlaanderen.be)

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Sidji Serryn
  • telefoon: 0491 92 86 06
  • e-mail: sidji.serryn@vlaanderen.be