Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Administratieve duizendpoot

Solliciteer
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Vlaams-Brabant
  • standplaats: Leuven, Aarschot
  • referentie: req6356
  • solliciteren tot en met: 06-06-22


Beschrijving

Dankzij jou loopt onze administratie op wieltjes! Op zoek naar een veelzijdige én zelfstandige job? Ben je op je best in een werkomgeving met veel contacten, wisselende taken en waar elke dag weer anders is? Dan is deze job een schot in de roos! Bovendien bouw je mee aan een veilige, vlotte en duurzame mobiliteit in Vlaanderen!
We zoeken niet alleen administratieve versterking voor het team Exploitatie in het VAC in Leuven, ook het district Aarschot heeft een vacature vrij. Dubbel zoveel kans dus om één van onze administratieve krachten te worden waarop wij kunnen bouwen! Jij kan rekenen op een fijne groep collega’s die je onder hun vleugels neemt tijdens je inwerkperiode.

Hybride werken is bij ons de norm. Je kiest dus zelf waar je werkt. Dat kan op één van de diverse werkplekken op kantoor zijn, met een minimum van 2 dagen per week, maar ook van thuis uit!

Bijna overtuigd? Lees dan zeker verder en kom meer te weten over de jobinhoud!

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘hoe solliciteren’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Profiel

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarden:

  •  Je beschikt over een diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau C binnen de Vlaamse overheid (de volledige lijst vind je hier).
  • Je kunt ook deelnemen aan de selectie als je binnenkort afstudeert en binnen de 4 maanden na de uiterste inschrijvingsdatum het gevraagde diploma behaalt. Je kunt de functie alleen opnemen als je op het moment van de indiensttreding je diploma effectief behaald hebt.

Aanbod

- Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van C1 met bijhorende salarisschaal C111. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie. We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
- Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstmis en Nieuwjaar.
- Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Elisa Vanderveken
  • telefoon: 0476 60 92 70
  • e-mail: elisa.vanderveken@vlaanderen.be