Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Motorist Vloot

 • organisatie: Agentschap voor Maritieme Dienstverlening en Kust
 • regio: West-Vlaanderen
 • standplaats: Oostende
 • referentie: req6482
 • solliciteren tot en met: 07-10-22


Beschrijving

Wil jij je technische kennis van boten en motoren naar een hoger niveau tillen? Draag jij graag je steentje bij aan de veiligheid op de Belgische wateren? Lees dan zeker deze boeiende functie van motorist bij Vloot! 
Je hoofdtaak als motorist bestaat eruit het schip of de technische installaties (boeien, lichtinstallaties, …) op de vaarwegen en aan de wal goed te onderhouden. Je zorgt er op die manier voor dat de motoren, mechanische en elektrische uitrustingen correct werken en zo lang mogelijk meegaan. Je staat tevens garant voor een kwalitatief onderhoud van het werkmateriaal (bedieningsapparatuur, machines,…) en een ordelijke werkplaats. 
Kleinere taken, maar daarom niet minder belangrijk, zijn het opvolgen van de voorraad, het inschrijven van leveringen, het zetten van bestellingen en ander licht administratief werk. 
Tot slot zoeken wij een motorist die beschikt over een milieubewuste en flexibele werkhouding. Bij uitzonderlijke opdrachten, afwezigheid van collega’s bijvoorbeeld, ben je dan ook bereid om in te springen of een extra inspanning te leveren. Je werkt in een volcontinu systeem. 
Iets voor jou denk je? Solliciteer vandaag nog! 
Deze selectieprocedure heeft tot doel om een werfreserve op te stellen voor toekomstige vacatures van motorist bij Vloot dab. 
Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘hoe solliciteren’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Profiel

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarden  : 
 • Je beschikt over een geldig Basic Safety training certificaat (STCW VI/1§1-4 of hoger (STCW III/4 of hoger). 
 • OF Je bent nog niet in het bezit van een Basic Safety training certificaat (STCW VI/1§1-4) en hebt minstens 1 jaar beroepservaring in een technische functie. 
 • Je hebt minstens een rijbewijs B of je beschikt over een voorlopig rijbewijs waarmee je alleen mag rijden. 
Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden kun je contact opnemen met de selectieverantwoordelijke (Michelle Lemaitre, michelle.lemaitre@vlaanderen.be en tel 0471 62 57 52).

Aanbod

- Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van motorist met bijhorende salarisschaal D141. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.

- We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.

- Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar.

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen

Selectieverantwoordelijke
 • naam: Michelle Lemaitre
 • telefoon: 0471 62 57 52
 • e-mail: michelle.lemaitre@vlaanderen.be