Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Medewerker onthaal & HR

  • organisatie: Agentschap voor Maritieme Dienstverlening en Kust
  • regio: West-Vlaanderen
  • standplaats: Oostende
  • referentie: req6800
  • solliciteren tot en met: 13-07-22


Beschrijving

Heb jij een talent voor organisatie en administratie? Ben je flexibel op het vlak van taken en werkuren? Beschik je over een rijbewijs B en spring je graag bij waar nodig? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Als medewerker onthaal & HR neem je zowel administratieve als organisatorische taken voor jouw rekening. Je staat in voor het (telefonisch) onthaal en helpt mensen met vragen verder. Daarnaast help je ook mee aan de voorbereiding van logistieke evenementen zoals bijvoorbeeld personeelsfeesten of de doop van een nieuw vaartuig. Je takenpakket is heel divers. Je biedt ook ondersteuning aan de personeelsadministratie en administratief ondersteunende taken in het kader van opleiding en training.

Jouw kwaliteiten? Je bent een echte teamspeler die graag een luisterend oor biedt aan collega’s of klanten met bezorgdheden/vragen. Je weet prioriteiten te stellen en je werk zelfstandig te organiseren.

Onze HR-waarden draag jij ook zelf hoog in het vaandel: fairness, openheid, samenwerken, respect en betrokkenheid.

Zin om ons team te vervoegen en bij te dragen aan de werking van VLOOT? Solliciteer dan nu!

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘Hoe solliciteren?’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure. 

 

 

 

Profiel

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarden:

1) Je hebt een secundair diploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau C binnen de Vlaamse overheid of je bent reeds tewerkgesteld in niveau C bij de diensten van de Vlaamse overheid. De volledige lijst van toeganggevende diploma’s vind je hier: https://overheid.vlaanderen.be/Bijlage02.

2) Je hebt minimaal 3 jaar beroepservaring met secretariaatsadministratie waar (telefonisch) onthaal één van de kerntaken was.

3) 
Je beschikt over een geldig rijbewijs B. 

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden kun je contact opnemen met de selectieverantwoordelijke (Sidji Serryn, sidji.serryn@vlaanderen.be en tel 0491 92 86 06).

Aanbod

- Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van medewerker met bijhorende salarisschaal C111. Maak zelf een simulatie van je salaris met behulp van de salarissimulator: [https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator](https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator)

- We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.

- Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.

- Geen fan van files? Bij de Vlaamse overheid kan je rekenen op gratis openbaar vervoer van en naar je werk of een fietsvergoeding voor je woon-werkverkeer. Je kan ook van thuis of op locatie werken, maar wordt minstens 2 dagen per week op kantoor verwacht.

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid?

[www.werkenvoorvlaanderen.be](http://www.werkenvoorvlaanderen.be)

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Sidji Serryn
  • telefoon: 0491 92 86 06
  • e-mail: sidji.serryn@vlaanderen.be