Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Technical superintendent - Vloot

  • organisatie: Agentschap voor Maritieme Dienstverlening en Kust
  • regio: West-Vlaanderen
  • standplaats: Oostende
  • referentie: req8067
  • solliciteren tot en met: 11-10-22


Beschrijving

Wie op zoek is naar een uitdagende job in een unieke sector kan nu zijn kans grijpen en solliciteren als technical superindendent. Als je graag met techniek bezig bent, is deze job vast een kolfje naar je hand. Je krijgt als technical intendent namelijk de verantwoordelijkheid om het technisch onderhoud en beheer van de varende eenheden van dab Vloot te coördineren. Zonder jou geen varende schepen dus aan actie in deze job geen gebrek. 
Je hebt veel contact met de nautische en technische bemanning en werkt samen in een team van technical superindenten. Onder leiding van de directeur technische dienst zorgen jullie samen voor een technische betrouwbaarheid van de vaartuigen.
Deze job kan bij jou passen als je een masterdiploma industriële wetenschappen op zak hebt, of als je een andere masterdiploma combineert met 2 jaar relevante werkervaring in een technische omgeving. 
Heb je een masterdiploma in de industriële wetenschappen of een ander masterdiploma en reeds 2 jaar relevante beroepservaring en ben je geboeid door de maritieme wereld? Dan is onderstaande vacature als technical superintendent bij Vloot misschien wel iets voor jou!
Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘hoe solliciteren’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Profiel

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan één van volgende voorwaarden : 
  • Je hebt een masterdiploma in de industriële wetenschappen, bij voorkeur afstudeerrichting maritieme technieken of elektromechanica én in het bezit van een rijbewijs B. Schoolverlaters komen ook in aanmerking. 
OF
  • Je hebt een ander masterdiploma, aangevuld met 2 jaar relevante beroepservaring in een technische omgeving én in het bezit van een rijbewijs B.
Je kunt ook deelnemen aan de selectie als je binnenkort afstudeert en binnen de 4 maanden na uiterste inschrijvingsdatum het gevraagde diploma behaalt. Je kunt de functie alleen opnemen als je op het moment van de indiensttreding je diploma effectief behaald hebt.  

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden kun je contact opnemen met de selectieverantwoordelijke (Michelle Lemaitre, michelle.lemaitre@vlaanderen.be en tel 0471 62 57 52).

Aanbod

- Je krijgt een contract van onbepaalde duur in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111. Op [https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator((opent in nieuw venster))](https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator) kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.

- We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.

- Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstmis en Nieuwjaar.

- Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid?
[https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen((opent in nieuw venster))](https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen)

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Michelle Lemaitre
  • telefoon: 0471 62 57 52
  • e-mail: michelle.lemaitre@vlaanderen.be