Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Projectmanager

 • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
 • regio: Vlaanderen
 • standplaats: Leuven, Antwerpen, Gent
 • referentie: req8081
 • solliciteren tot en met: 06-12-22


Beschrijving

Wil je binnenkort over een weg of brug rijden die je zelf mee hebt aangelegd? Zorg je er mee voor dat kinderen over veilige fietspaden naar school kunnen? En start je graag nieuwe projecten op van bij de eerste plannen? Solliciteer dan nu en bouw binnenkort mee aan de weg van morgen.
Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het volledige verloop van een project. Dit wil zeggen dat je start met de opmaak en uitwerking van een veilig, kwalitatief ontwerp, maar ook zorgt voor de opvolging en afwerking van de uitvoering van het project, rekening houdend met budget en timing. Je stuurt hierbij 1 of 2 werfleiders aan, werkt nauw samen met de regiomanager, en onderhoudt een goede communicatie met alle stakeholders.
Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘hoe solliciteren’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Profiel

Deze vacature is een knelpuntfunctie waardoor je  ook kan deelnemen zonder het vereiste diploma. Lees hieronder aan welke voorwaarden je wél moet voldoen. 
 1. Je hebt een masterdiploma in de ingenieurswetenschappen (burgerlijk ingenieur) – bij voorkeur optie bouwkunde of architectuur.

  Of

  Je heb een masterdiploma in de industriële wetenschappen en je beschikt over minstens 6 jaar relevante ervaring. Onder relevante ervaring wordt het volgende verstaan: je hebt aantoonbare ervaring in het leiden of coördineren van infrastructuurprojecten (of werven in infrastructuurprojecten) of in de opmaak van studies m.b.t. infrastructuurprojecten.

  Indien je niet beschikt over het vereiste diploma, kan je toch deelnemen onder bepaalde voorwaarden:
• Ofwel beschik je over een geldig toegangsbewijs van de VDAB voor deze functie;
• Ofwel heb je een ervaringsbewijs voor deze functie;
• Ofwel beschik je over een bewijs van beroepskwalificatie voor deze functie binnen de Vlaamse overheid.
2. Je hebt een rijbewijs B

Aanbod

Jouw voordelen
• Je wordt statutair aangesteld of overgeplaatst in de graad van Ingenieur (rang A121). Je krijgt een competitief loon aangevuld met o.a. maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering. Tijdens de schoolvakanties kan je gebruik maken van de kinderopvang in alle Vlaamse Administratieve Centra. Je krijgt een smartphone en een laptop ter beschikking voor het uitvoeren van je job. Voor je verplaatsingen naar de werf kan je een dienstvoertuig gebruiken. Je ontvangt premies voor eventueel nacht- of weekendwerk. Je bruto startsalaris is minimum 4.209,62 euro. Relevante privé-ervaring of ervaring als zelfstandige kunnen we onder bepaalde voorwaarden in aanmerking nemen.
Bereken je loon via de salarissimulator van de Vlaamse Overheid ((opent in nieuw venster)). Je kiest daar voor salarisschaal A121.
• Dankzij ons systeem van hybride werken wordt binnen jouw team bepaald hoe je werkt en wanneer je fysiek samenkomt. Een oudercontact overdag? Je start de werkdag gewoon wat vroeger of werkt aan het eind wat langer door. Werk je eens graag op een kantoor vlakbij huis? Dan kan je in elk Vlaams Administratief Centrum of district terecht voor een tijdelijke werkplek. Daarnaast krijg je jaarlijks 35 vakantiedagen die je flexibel kan inzetten rekening houdend met de planning van je team.
• De Vlaamse overheid, dus ook Agentschap Wegen en Verkeer, is een stabiele werkgever. We bieden je grote werkzekerheid.
Je werkt mee aan projecten die tot de verbeelding spreken en we bieden heel wat mogelijkheden op vlak van vorming, bijscholing of ondersteuning. Je eerste 12 maanden zijn een inwerkperiode met een persoonlijk opleidingsprogramma.

Selectieverantwoordelijke
 • naam: Ronny Machiels
 • telefoon: 0496 59 52 12
 • e-mail: ronny.machiels@vlaanderen.be