Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Coördinator Adviezen en Vergunningen

  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Antwerpen
  • standplaats: Antwerpen
  • referentie: req8454
  • solliciteren tot en met: 29-11-22


Beschrijving

Ben je een kei in de materie van stedenbouwkundige vergunningen? Is het vergaren, verdiepen en verdelen van de nodige kennis en inzichten wat betreft procedures en instrumenten in het kader van vergunningen, Ruimtelijke Uitvoeringsplanningen (RUP), Milieueffecten-rapporten (MER), mobiliteit en Mobiliteisteffecten-rapporten (MOBER) jou op het lijf geschreven?

Dan is onderstaande vacature misschien iets voor jou!

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘hoe solliciteren’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Profiel

1. Je beschikt over een diploma, attest of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau B bij de Vlaamse overheid. 

2. Je hebt minimaal vier jaar aantoonbare ervaring met betrekking tot het werken rond omgevingsvergunningen en het retributiebesluit.

Aanbod

- Je wordt statutair aangesteld in de graad van deskundige met bijhorende salarisschaal B111. Op [https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator] kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
- We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques.
- Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
-Wij hechten veel belang aan de werk- privébalans van onze werknemers. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien kan je in alle rust genieten van de eindejaarsfeesten want je bent vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.
- Je activiteit bepaalt je werkplek. Bij de meeste functies kan je dus zowel op kantoor, van thuis uit (max 60%) of op een satellietkantoor werken.
- Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? [https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen]

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Ronny Machiels
  • telefoon: 0496 59 52 12
  • e-mail: ronny.machiels@vlaanderen.be