Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Assistent werfleider elektrotechniek

  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Limburg
  • standplaats: Hasselt
  • referentie: req8732
  • solliciteren tot en met: 13-12-22


Beschrijving

Wil jij bijdragen aan een betere verkeersveiligheid voor iedere weggebruiker? Ben je technisch aangelegd? Ben je bovendien geboeid door verkeerslichten en wegverlichting? Lijkt een job met een goede mix van buiten- en binnen werken je ideaal?
En tot slot... kan jij je mannetje/vrouwtje staan in discussies en schrik je er niet voor terug om weerwerk te bieden?

Dan is deze job misschien iets voor jou!

Als assistent werfleider elektrotechniek sta je in voor het opvolgen van werken die worden uitgevoerd door aannemers. Dit zijn werken aan wegverlichting, verkeerslichten, hoog –en laagspanningscabines,… in het kader van nieuwe infrastructuurprojecten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het beheer en
onderhoud van deze installaties.
Je kijkt er op toe dat de bepalingen uit het bestek, wetgeving en regelgevingen gerespecteerd worden.
Je bezoekt per dag een aantal werven, afhankelijk van de grootte van de projecten. Je werkt zeer zelfstandig en controleert zelf de kwaliteit van de vorderingen in het project. Op een werf toon je daarbij oog voor detail en bewaak je de veiligheid. Via applicaties volg je allerhande zaken op (defecten, averijen, stand van zaken van herstellingswerken,…)

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘hoe solliciteren’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Deze procedure wordt opengesteld als een knelpuntfunctie waardoor je ook zonder het vereiste diploma kan deelnemen. Er wordt eveneens een werfreserve aangelegd om toekomstige vacatures in te vullen.

Profiel

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarden: 

1) Je diploma

Deze vacature wordt opengesteld als een knelpuntfunctie waardoor er afgeweken kan worden van de diplomavoorwaarde zoals voorzien in het Vlaams Personeelsstatuut.

• Je hebt een diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau B binnen de Vlaamse overheid – bij voorkeur in de richting elektromechanica.
Je hebt bij voorkeur een eerste werkervaring, maar ook schoolverlaters kunnen solliciteren voor deze functie.

OF

• Je hebt een diploma secundair onderwijs en beschikt over minstens 6 jaar aantoonbare ervaring met werfcontrole in het kader van elektrische weginstallaties.

Indien je niet beschikt over het vereiste diploma, kan je toch deelnemen onder bepaalde voorwaarden:
• Ofwel beschik je over een geldig toegangsbewijs van de VDAB voor deze functie;
• Ofwel heb je een ervaringsbewijs voor deze functie;
• Ofwel beschik je over een bewijs van beroepskwalificatie voor deze functie binnen de Vlaamse overheid.

2) Je hebt een rijbewijs B

Aanbod

- Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van deskundige met bijhorende salarisschaal B111. Op [https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator] kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
- We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
- Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar.
- Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? [https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen]

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Ronny Machiels
  • telefoon: 0496 59 52 12
  • e-mail: ronny.machiels@vlaanderen.be