Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Assistent werfleider netwerk en telematica

  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Oost-Vlaanderen
  • standplaats: Gent
  • referentie: req9183
  • solliciteren tot en met: 22-03-23


Beschrijving

Bij ‘verkeer’ in Vlaanderen hoort ook steeds meer dataverkeer. Daarom is het Agentschap Wegen en Verkeer niet alleen verantwoordelijk voor de technologie die je langs de weg ziet, zoals snelheidscamera’s en route-informatiepanelen, maar ook voor het telecommunicatienetwerk waarvan de hele Vlaamse overheid gebruikmaakt.
Als assistent werfleider binnen de pijler Netwerk en Telematica van het agentschap krijg je dus een unieke blik achter de schermen in universiteiten, hogescholen, zorginstellingen, de luchthavens van Oostende en Antwerpen, de VRT en nog veel meer takken van de Vlaamse overheid. Je waakt mee over de kwaliteit van het eigen koper- en glasvezelnetwerk, het IP-netwerk en de datatransportlaag én krijgt de kans om zelf software mee te helpen ontwikkelen voor al die toepassingen.

Je uitvalsbasis is het Vlaams Administratief Centrum van Antwerpen of Gent, maar je bent vaker op locatie dan op kantoor. Want een assistent werfleider netwerk en telematica is het eerste aanspreekpunt voor de klant tijdens werkzaamheden. Jij maakt praktische afspraken met klanten, stemt af met de aannemer, denkt mee na over technische oplossingen en vangt problemen snel en efficiënt op.

Samen met de projectingenieur leid jij werven in goede banen, documenteert wat er gebeurt en houdt steekproeven om de kwaliteit van het werk te beoordelen. Hoe je instaat voor de beste dienstverlening voor jouw klanten? Dat bepaal je in grote mate zelf. Je houdt je eigen taken en agenda in balans, natuurlijk met de ondersteuning van je collega’s.

Download het selectiereglement voor nog meer informatie en bewaar het voor de verdere procedure.

Profiel

Deze vacature wordt opengesteld als een knelpuntfunctie waardoor er wordt afgeweken van het vereiste bachelordiploma en je ook kunt deelnemen indien je voldoet aan volgende voorwaarde.

  • Je hebt een bachelordiploma, bij voorkeur in de richting elektromechanica, elektriciteit, elektronica, mechanica of toegepaste informatica of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau B binnen de Vlaamse overheid.
  • Je hebt een diploma secundair onderwijs of een gelijkgesteld diploma, of je bent reeds tewerkgesteld in niveau C bij de diensten van de Vlaamse overheid en beschikt over minstens 6 jaar relevante ervaring met het opvolgen van (infrastructuur)projecten die uitgevoerd worden door een aannemer; en/of ervaring met netwerk en telematica(toepassingen) of netwerktechnologieën.

Aanbod

- Je wordt statutair aangesteld in de graad van deskundige (rang B1) met de bijbehorende salarisschaal B111 (bij 0 jaar anciënniteit). Bereken je nettosalaris, aangepast aan je individuele situatie via de [salarissimulator](https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator).
- We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je eventueel woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
- Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.
- Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).
- Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? [www.werkenvoorvlaanderen.be](http://www.werkenvoorvlaanderen.be)

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Lobke Vanhee
  • telefoon: 0471 20 40 75
  • e-mail: lobke.vanhee@vlaanderen.be