Wij zoeken voortdurend

Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

werfcontroleur

Solliciteer
  • afdeling: Meerdere afdelingen
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Vlaanderen - standplaats: Vlaanderen
  • referentie: AWV00495


Onze organisatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden. Om vlot te kunnen werken aan een betere mobiliteit, vind je afdelingen van AWV over heel Vlaanderen en in Brussel. Bij AWV werken ruim 1400 mensen om onze wegen performant, veilig en toekomstgericht te maken.

Er staan nog heel wat nieuwe projecten op stapel de komende jaren. Daarom zijn wij op zoek naar werfcontroleurs die mee willen bouwen aan de bruggen en wegen van de toekomst.

Jouw takenpakket

Je zal instaan voor controle op werken uitgevoerd door externe opdrachtnemers. Je draagt via deze controles bij tot een kwalitatieve uitvoering van de werken.  Zo waak je erover dat werkzaamheden vlot, tijdig, veilig, kwaliteitsvol en volgens de gemaakte afspraken en voorschriften verlopen. 

Meer concreet controleer je de werken, leveringen, vergunningen en ben je het eerste contactpunt van AWV op de werf. Je brengt verslag uit over je controles, zorgt voor een up-to-date dagboek der werken en grijpt samen met de werfleider in wanneer de werken niet uitgevoerd worden zoals voorgeschreven of bij onverwachte problemen.

Je bent vaak alleen op pad, maar hebt contacten met aannemers, burgers, andere openbare besturen. Vanzelfsprekend werk je samen met andere werfcontroleurs, de werfleider en de projectingenieurs. Het gaat om een heel gevarieerde opdracht die vaak buiten wordt uitgeoefend.

Afhankelijk van je interesses en voorkeuren kan je worden ingezet in verschillende specialisaties namelijk: wegenbouw, tunnels, elektrische weginstallaties (o.a. verkeerslichten, openbare verlichting, ), netwerk en telematica, verkeershandhavingssystemen (o.a. ANPR-camera’s, trajectcontrole, …), afstandsbewaking, …

Jouw profiel
  • Je hebt een bachelordiploma, bij voorkeur in een technische of ICT- richting
  • Je hebt een rijbewijs B.
  • Je kan vlot werken met courante PC-toepassingen
  • Je hebt technisch inzicht
  • Kennis van wegenbouw, elektromechanica, ICT, … is een pluspunt

Afhankelijk van de specialisatie waarin je een functie opneemt maak je, samen met je collega’s, deel uit van de permanente wachtdienst (24/24) met het oog op dringende interventies en kan je eventueel ingeschakeld worden in de winterdienst. Sommige werven kunnen nacht- en weekendwerk (waarvoor compensatie voorzien is) vereisen.

 

Ons aanbod

Je werkt mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving. Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. 35 vrij te kiezen vakantiedagen, vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, de mogelijkheid tot telewerk,…

Hoe solliciteren

Solliciteren kan door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop op deze pagina.

Meer weten

Meer informatie vind je terug in de uitgebreide functiebeschrijving in bijlage.